1N7A3983.jpg
BUTLER`S BACKDOOR 

200212- speak easy PAUSAT.

Vi har bestämt oss för att öppna en lönnkrog. När du stiger in på Butler´s Backdoor skall du känna dig utvald som gäst. Du befinner dig i 1920-talets USA där sprit och ölförsäljning är förbjudet och anses syndigt. Tokigt nog for kyrkan servera vin till nattvarden. Men vem vill behöva gå i kyrkan för ett litet rus.

Speak Easy, var dig själv, stäng ute omvärlden och njut av livet i goda vänners lag, unna er en runda eller två. Njut av våra hamburgare, pizzor och sallader men allsköns tillbehör.

Välkomna 

Kenneth, Niklas och Magnus

Lönnkrögare

NÖJES QUIZ

VARJE ONSDAG 20.00 - Inställt tillsvidare pga Coronavirus

Inte sedan hösten 2016 har vi kört Quiz i det som vi fortfarande refererar till som Puben eller Backdoor som det heter. Det är där vi serverar smaskiga hamburgare, vedungsbakad pizza, öl, vin och drinkar av alla de slag.

Under vårvintern 2018 valde vi att på våra gästers tjat, att återigen ta upp Quizen. Nu som en nöjesquiz. Tiden var mogen, och vi erkänner att det var lite ogenomtänkt att ta bort den, och vi tackar alla gäster som fick oss på rätt spår igen. Utan gäster så blir det helt enkelt svårt att driva resturang, därför försöker vi alltid att lysa på er.

Lets Quiz.

Skärmavbild 2018-09-28 kl. 10.44.46.png