Butlers 2athlon 2020 - en individuell motionsaktivitet

 - 6 juni​ -

Som ytterligare en påminnelse om de pandemaniska tider vi lever i, så har vi beslutat att inte arrangera Butlers Triathlon, därmed bryts en lång svit. Men för att vi inte skall tappa initiativet och kraften i denna roliga, sveriges största lag-triathlon, så ställer vi inte in evenemanget helt. Som en hyllning till motion och rörelse, något som vi alltid har vurmat starkt för, väljer vi en väldigt mjuk variant av vår klassiska tävling.

Vi bjuder er därför till motion och rörelse i form av Butlers 2athlon. Vi har ännu inget konkret sätt att uttala det, men innebörden är att vi kapat bort simningen, lagtävlingen och den fjärde grenen i sitt uppskattade utförande, banketten.

Den 6 juni kommer vi samlas nere vid Olidan, vid det nya fina bryggeriet som vår stad nu har fått se växa fram precis invid älvens strand. Strömmarns Microbryggeri ligger i Nohabs gamla anläggning för prov av turbiner.

Klockan 09.00 börjar aktiviteten där vi först cyklar Butlers Triathlon-banan runt Öresjö, med start och mål vid Olidan. Sedan växlar vi över till löpning, och även här följer vi kraftprovsbanan med start och mål vid Olidan. Det är helt och hållet en individuell motionsaktivit, där vi enskilt eller i mindre sällskap håller ihop med rekommenderat avstånd till medmotionärer. I mål bjuds vi på korv med bröd och lokalproducerad dryck.

För att vi skall kunna bistå med kost efter målgång så önskas en enkel anmälan genom att visa att man deltar i evenemanget på Facebook.

 

https://www.facebook.com/events/298021047884548/

Välkomna till en trevlig dag.

För frågor och funderingar, kontakta Magnus ”ölme” Eriksson på 072-230 96 36