Butlers lokalproducerade julbord 2019

Skärmavbild 2018-10-01 kl. 12.44.24.png
Mikaels lokala favoriter

 

Vår köksmästare Mikael och hans vänner i köket kommer att skapa ett delikat julbord med de bästa råvarorna, producerade med största möjliga närhet till Trollhättan.

Tid - från 29 november till  21 december

Pris - per kuvert 625 kr ink ett glas prosecco och glögg

(barn upp till 12 år 195 kr)​

Endast 52 platser per kväll.

 

Boka - 0520-481880 eller info@butlers.se

christmas-bells_Mk2H0UI__SB_PM.png

Välkomna till en julig afton!

 

Våra gäster efterfrågar mer och mer både ekologiskt och närproducerat. Vi har sedan många år tillbaka försökt att anamma detta både för naturen och för gästernas skull så klart. 

- Ett lugnt julbord

Ta med familj, kollegor eller kunder på ett genomtänkt julbordsarrangemang och ta det lugnt tillsammans och njuter av god mat och dryck. När ni kommer serveras ni ett glas procsecco och kan sedan välja bland ett brett urval av vin och ölsorter som passar till maten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Axplock av lokala producenter.
 

*

Mowitz 

Strax utanför Trollhättan på Mariebergs Gård i Västergötland, ligger Sveriges minsta certifierade slakteri. Familjen Mowitz driver sedan 1989 fjäderfäslakteriet på gården och idag det är det andra generationen Mowitz, sonen Anders som driver företaget. 

 

**

Kustcharken i Kungshamn

Precis innan man kommer fram till Kungshamn om man kommer från E6 passar man Kustcharken. De bedriver en hederlig köttbutik och tar hand om hela kedja från styckning till förädling av kött. Köttet i våra hamburgare kommer från Kustcharken, men nu till julbordet kommer vi bjuda alla tänkbara delikatesser från detta härliga bohusföretag.

 

***

Ritz

Vårt underbara Trollhättebageri. De levererar bröd till oss dagligen och nu inför julbordet kommer de baka bröd med en märkbar julig smak och känsla.

 

****

Nisses senap - en liten viktig detalj

För er som inte känner till det så tillverkas denna senap i Trollhättan ute på Skogstorpa. Det kan inte bli mer lokalproducerat än så.